Idag är det synd om Ella

Så synd att t.o.m. maken bjöd upp Ella i sängen, tog ett tag innan Ella trodde på honom och hoppade upp :)
 
Ella har fått vattensvans, svansen hänger rakt ner efter svansroten. Ser precis ut som när hon "reser ragg" men nu hela tiden så slokar den. Maken var den som först såg det och kom ihåg att hon sett likadan ut för 2-3 år sedan efter en segeltur på hösten. Då som igår var det fuktigt och kallt, jag har masserat lite vid svansroten och lagt Ella under en filt. Värme är det enda som hjälper. Det såg bättre ut redan i kväll då vi tog vår kvällspromenad ner till Åhus Beachhandbollsfestival. Träffade Sannas familj men Sanna själv missade jag.
Nere på festivalområdet var det mycket stim och stoj, Så självklart kunde jag inte låta bli att ta tillfället i akt och träna lite lydnad. Med högtalarreferat, musik, ungdomar som spelade, publik som stojade, Superbra störning. Ella reagerade lite i början men sedan var hon med på noterna. Problem med att Ella inte ville sitta med sin onda svans, vilket det tog ett tag för mig att komma på. Men annars med på noterna. Det blev Fritt följ, Inkallning med både stå och ligg, sättande under gång och fjärrträning. Mycket nöjda tog vi oss tillbaka till båten :)
Annars har dagen gått i stilla lunk. Eftersom vi är i Åhus så blev det underbart god glass till lunch mellan regnskurarna (lime/citron sorbet och chokla/kladdkakaglass doppad i choklad, mums) Handlat mat och make har varit hos frisören. I morgon ska solen lysa på oss igen, så då fortsätter vi norröver.
 Så här såg det ut när vi seglade mot Åhus, festligt det där med mot/medvind. I motvind kommer vinterkläderna fram medans de båtar man möter (dvs som har medvind) sitter i badkläder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0