Perropromenad och äntligen börjar vi komma tillbaka

Så idag var det dax för höstens första perropromenad. Det var 7 hundar på plats på parkeringen när vi började ge oss av. Lite ställda blev vi dock när halva parkeringen var full av bilar och snart förstod vi att där vi brukade gå var det appeltävling och folk hade lagt sina spår.
Tur nog kom vi på det innan vi börjat gå, så då vände vi på klacken och gick en helt ny väg för oss. Tur att Iza med husse och matte var med som bor i närheten och kunde leda oss. Vilken mysig promenad, över spångar och runt i både skog och stora ängar. Jag tror alla hundar trivdes och vi tvåbeningar kunde ta en liten rast med näsan upp i solen, för det var en strålande dag.

Fika hade vi med oss och Sanna hade "lovat" lite lydnadsträning så i solen gick vi igenom Ryggsäcken en passivitetsträning som fungerar superbra och Sanna gick igenom inkallning som ska vara ovillkorlig i alla lägen. Där kan vi ju ransaka vårt samvete, fungerar den på våra hundar :) Därefter var det dax att börja ta sig hemåt.
Ska se om jag kommer ihåg vilka som var med:

Tussbergetvalp från Ella/Russin, Siri från Rocke Fellows, Zoya från Ramita de palma, Iza från Aqualines, Peppar från Perro Rizados, Ella och Zigge från Calmigos och sedan hade vi en softis med.

2 timmars promenad gick jättefort efteråt var både hundar och mattar/hussar nöjda skulle jag tro. Glädjande nog hade vi ett par som kom för att bilda sig en uppfattning om vår ras då de nu ska köpa en. Sådant uppskattas.

Kommentarer
Postat av: Petra Merci & Ester

Alltid spännande med nya vägar. :) Vilken härlig dag ni fick tillsammans.. Kram på er Petra

2011-10-19 @ 22:09:17
URL: http://nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0