Helg utan hund

Det är inte ofta vi lämnar barn och hund hemma och bara roar oss på egen hand :-)
Den här helgen blev en ny lösning, Jag, Mats och Johan tog med oss ett gäng goa kamrater ut med båten.
Ella fick stanna hemma eftersom jag tyckte det räckte med 9 tvåbeningar i båten dessutom är en av våra gäster allergisk mot hund och då ville vi inte chansa.
Vi drog till båten redan i fredags för att sedan ta emot kompisarna tidigt med en varm båt på lördagmorgonen. Lite is låg på bryggan. Men vädrets makter var med oss. Vinden blåste åt rätt håll (sidvind) så turen gick till en riktig "turisthåla" Sandhamn. Där blev det spabad för hela gängen för att sedan dra iväg på middag redan klockan 17:00. Restaurangen var fullbokad efter det så vi hade inget att välja på, tur att vi gick dit för att boka bord.

Därefter fortsatte vi med vin och tillbehör på båten, men när klockan började närma sig 23:30 kändes det som om det var långt fram på småtimmarna. Så glada i hatten kröp vi ner i våra kojer. Dör att vakna pigga och nytra klockan 9:00. Ännu en strålande kall höstdag väntade med en promenad till fina sandstranden genom tallskogen. Här kommer lite bilder.


 Vår yngsta besättningsmedlem och tillika vår guddotter Emilia


Tomas, Loita och Simon


Fina hus på Sandhamn

På promenad uppför kullen.

Vila vid stranden Truvielle


Johan ligger och vilar i solen, solen värmde underbart.


"Gubbarna" står och filosoferar vid strandkanten.


Fina vyer fast inte syns det att det är höst :-)

En hel fågel flock flög rakt över oss.


På tal om flyga, så kom två vattenflygplan och landade vid grannbryggan i Sandhamn. Första gången jag ser det på nära håll.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Vilka fina bilder. Visst var det en toppenhelg. Vi var på Utö och hade helmysigt med fackltåg, eldshow och mycket god middag på värdshuset. Sedan upp tidigt på söndagen och lyfte kl 11 i Söderby. Nu står båten på tomten. Tvättad och konserverad. JAg ska ägna dagen åt att tömma den på prylar. Ha det.

2010-10-18 @ 08:40:30
Postat av: pia wennersten

Hej ! Missade kommentarenas dag så jag hoppas det duger idag. Vilka underbara bilder, ni måste ha haft det jättehärlig. Själva var vi ute i 3 timmar i skogen helt underbart. På hemvägen la jag 2 spår som vi tog senare på eftermiddagen. Det är det enda sättet som Thea blir riktigt trött av.

Må så gott

kram Pia,Evita o Thea

2010-10-18 @ 11:46:12
Postat av: Fanta m flock

Åh vilka fina kort du har, jätte kul att titta på!

Ja, jag är allt här inne och tittar till er (tillhör allt som oftast "smyg" tittarna!)

Kramar Annica o co

2010-10-18 @ 20:03:23
URL: http://www.nogg.se/fanta
Postat av: Petra & Merci

Vilken underbar helg ni har haft.Vädret verkar ha varit med er också,vi hade också en fantastiskt trevlig helg.Kram Petra

2010-10-18 @ 21:31:35
URL: http://nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0