:-(

Jaha,
Hela helgen har vi tillbringt i vänners/släkts sällskap, det har varit underbart roligt och trevligt. När 14 personer rullade in i lördags morse stängde jag in Ella i vårt sovrum för att kunna ta emot gästerna och slippa träna Ella vid dörren. När sedan allt hejande och hälsande var över släppte jag ut Ella som uppförde sig exemplariskt trots PMS.
Till och med när fyra åringen snodde Ellas Pip och drog den efter sig på golvet höll hon sig lugn och smög efter. Hade det varit någon i familjen hade hon lekmorrat och gjort lek/bushopp mot oss. MEn nu försökte hon lite fint ta pipgrisen med yttersta tänderna :-) Det värmer mattes hjärta eftersom det är så sällan hon träffar så små barn.

Det som är mindre roligt är att Ella börjde halta i går morse, Samma ben som förrut så först blev jag jätteorolig och försökte rannsaka mig själv om vi kunde slagit upp hennes gamla skada, men kom inte på något. Sedan såg jag hur hon låg och slickade sig på undersidan av foten. När jag gick fram för att lyfta tassen t.o.m. morrade hon åt mig. Kan inte förklara men det lät inte hotfullt utan mera som "akta mig". Fram med saxen för att klippa bort pälsen mellan trampdynor och runt tårna/klorna.
Hon slickar så fort hon kommer åt och är lite irriterad vid mitttåns tramdyna. Både jag och Maria har undersökt henne men vi ser ingen glasbit eller sticka. Nu har jag stoppat hela foten i en fin strumpa jag köpte för att ha när vi ska ut och åka skidor (superbra från Hugo och Hedda) Så hon inte kommer åt att slicka och dämpar trycket när hon går på foten. Har det inte blivit bättre i morgon får vi åka till veterinären.

Idag har vi varit på afternoon tea hemma hos svärföräldrarna, Ella tycker det är spännande då de har en katt som hon letar hela lägenheten efter men som hon aldrig har mött. Idag var hon också mycket kelen och tiggde gos från både den ena och den andra.

Nu ska här ut på en liten kvällsrunda

Kommentarer
Postat av: Petra & Merci

Kommer ihåg en gång när Lufsen slickade o slickade på en tass.Jag tyckted att jag kollade noga men kunde inte se något.Sedan besök hos vet som drog isär trampdynorna ordentligt,och där hade han ett ordentligt sår.Med behandling i några dar så gick det snabbt över. Kram på er Petra

2010-12-05 @ 22:10:36
URL: http://nogg.se/lufsen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0