Ornö

Nu är vi ute igen på sjön, den här gången tar vi oss söderöver för att, om planen håller landa i Visby nästa vecka. Då är det medeltidsvecka.


Nyschamponerad Ella, Startklar vid hemmahamnen för seglats.

Lovade Martin redan förra året att ta med honom dit då han inte kunde följa med förra året.
Dräkten ligger i hytten och kompis är med så allt ser lovande ut.Martin med kompis som poserar på ön Munken i sina medeltidskläder. Martin fick sina uppsydda av farmor i födelsedagspresent, helt otroligt fina.
Det enda orosmolnet, är just det. Kommer vädret hålla i sig. Det har blåst på ganska rejält och självklart har vi haft motvind, så vi har inte kommit så långt som man skulle tro med den farten vi har. Vi måste ju kryssa över viken vilket gör ungefär dubbla sträckan mot vad vi skulle gjort i medvind :-(. Vinden verkar dock nu lugna ner sig men fortsatt motvind säger prognosen. Men än så länge har vi inte fått något regn på oss, peppar peppar.Idag har Ella "sålt" två valpar. Vi mötte en mycket trevlig hundmänniska som tyckte Ella var en mycket lugn, trevlig hund som "bara" är lite över 3 år. Hon frågade om vi inte skulle sätta valpar på henne :-)
Vi får se snart kanske det finns 2 PdAE på Ornö.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0