Hemma

Nu är vi hemma, tja iallafall nästan allihop.Jag Ella och Johan åkte nattfärjan hem, den enda som det fanns djurplats på under hela helgen. Vår båt gick vid 17 tiden så vi var strandsatta i Visby. Tur att det var där, dock var det så varmt så att inte ens Ella ville gå en meter till, så vi spenderade mest tiden på att äta glass i "europas största glassbar" 140 olika sorters glass, tom Ella fick en bägare med vaniljglass så varmt var det.
Det kryllade av hundar på båten men resan över var ganska lugn, ett litet morr här och där men annars så samsades alla hundarna.

Martin, Maria med kompisar kom vid olika tider under lördagen medans Mats med kompis seglade hem, eller tja det blev nog mycket motor för vinden försvann.


Snodde en bild på vår båt som Mats tagit på vägen hem där han är ute i jollen och letar efter sälar som de sett kompisen "vaktar" båten.
Ella tyckte det var skönt att komma hem och nu har vi gått de mest vanliga rundorna och hon har som vanligt uppfört sig som en hane och nosat mycket och pinkat oftare än vanligt, så nu är nog allt som vanligt igen.
Idag blir det lite "Spa" här hemma, öronen har gjorts rena och lite hår har ryckts. Näst på tur står schamponering för att få bort all smuts och lukter som uppstår av för mycket bad (läs rulla sig i tång och annat)
dessutom ska vi fundera på upplägg för att bli klar med lydnadsklass 2, oj vad mycket det finns att göra där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0