Gränna 29-30 augusti

Nu har vi bokat stuga i Gränna för Perroträffen. Perroklubben firar 5 års jubileum så det blir aktiviteter i dagarna två.
det blir KM i Lydnad, vanligt mingel och årets inofficiella utställning. Så det lär bli fullt med trevliga tvåbeningar och fyrbeningar. Hoppas ni hänger på.

Idag tog vi en härlig promenad i solen. Jag jobbade upp en korridor och körde lite uppletande, Första skicket var inget bra men det andra blev som jag ville. Undra vad det beror på. Maken hann ikapp oss och vi gick upp i skogen och satte oss på en omkullvält stam. Mats kastade pinnar till Ella. En pinne hamnade uppe i trädet ca 1,5 m upp. Runt om låg massor av ris och nedhuggna träd. Ella kände vittringen av pinnen och försökte ta sig in i riset. Hon försökte gott och väl i 10 minuter innan vi reste på oss så hon kunde springa förbi in mot trädet. Först förstod hon inte var pinnen var men när vi pekade på den började hon försöka få ner den. Ställde sig med framtassarna mot trädet till slut lyckades hon få ner pinnen. Jag är imponerad av hennes uthållighet.

I morgon är det sökkurs Jippi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0