Nostalgitripp

Igår, söndag var vi ute i skogen hela 6 timmar. I födelsedagspresent hade mina svärföräldrar fått en picknick i present som vi hade. Vi åkte till till Dommarudden i Åkersberga där makens familj bodde under många år. Vi gick en bit på Roslagsleden och därefter in mot ett vindskydd Mats byggt ca 30 år sedan. Trot eller ej men det stod faktiskt kvar.


Här sitter  kusinerna och en brorsa till mats i det fina vindskyddet


Tjejmaffian i vindskyddet


Som vanligt när vi eldar kommer pyromanerna fram här Martin


Picknick bordet är dukat, bestod av Quasadillas, lax, skagenröra, korvar, pinnbröd, pizzasnurror, olika ostar och till avslutning kaffe med kaka.

Efter picknicken gav vi oss ut med våra svampkorgar.


Ella fick ett fasligt schå att hålla reda på alla 15 människor. Hon sprang mest hela tiden.


Mest kantareller fick kusinen Jacob, en hel korg fullFlest kantareller i vår familj fick Maria helt klart. Det räckte till supergoda svampsmörgåsar på kvällen

Vi avslutade våra aktiviteter i skogen med en gammal goding trädkull. Men jag fick lov att avvika då Ella blev skogsvild och vallade för allt hon var värd.


Här springer vi mellan träden.

På väg tillbaka så hann Martin ur vårt synfält men det var inga problem för mig att veta var hangått. Ella hängde i kopplet och sparkade med baktassarna med nosen ivrigt i marken. Det är dax att ge sig ut och lägga lite personspår igen.
Vi har hållt upp länge på det. Nästa helg kanske.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0