Fårskallar

Vi har tagit oss ut på sjön med båten. Otroligt fint höstväder, men lite vind. Vi hamnade på Fjärdlång där syrran befann sig med sin båt. Lunchen var serverad när vi la till. Grekisk sallad med bröd ett glas vin till (klockan var ju trots allt 15:00).
Därefter tog vi en lång skön promenad på ön. Vid ett ställe fick vi gå genom en fårhage. Där vi för ovanlighets skull träffade på får. De var mycket nyfikna. Första gången de faktiskt vill hälsa på oss och Ella. Ella såg ut som en katt när hon närmade sig  fåren när de inte flyttade på sig utan gick närmare så visste hon inte riktigt hur hon skulle reagera.
Lektakterna kom fram vift på svansen och ner på armbågarna. Vi fortsatte vår promenad även fast Ella gärna velat stanna. Två nya får dyker upp och slår följe med oss. Ella  ville fram för att valla, leka eller vad?
De tog med oss till säkert 30- 40 får då tyckte vi det var dax att sätta fart. Särskilt som vissa hade horn.

Promenaden fortsatte i underbar sol och hoppandes på klipphällar. ett tag kändes det som vi gick vilse men tillslut hamnade vi i fårhagen igen. Nu hade dock fåren försvunnit från vår väg. Kvällen tillbringades med syrran och pojkvän, Mycket  velande angående grillning eller inte tillslut plockade jag fram vår "nattamat" och en dunk vin. Så köttet får vänta till i morgon Ellas kvällspromenad blev otroligt kort. Jag släppte i land henne för en snabbkiss. Vi såg inte en meter framför oss. Nu är det dax för sängen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0