Nya idéer

image262

I natt lärde jag mig något nytt :-)
Jag har alltid tyckt scrappbooking ser roligt ut, men inte riktigt tyckt att det har varit värt alla pengar när det gäller, papper, band, knappar eller vad man nu vill använda. Igår fick jag en artikel om en digiscrappbooker som gör samma sak men på nätet. Lät kul tyckte jag och en helt ny värld öppnade sig. Inte visste jag att det fanns så duktigt folk och så mycket gratisgrejer på nätet som man kan göra roliga saker med.
Här har jag i alla fall gjort min första scrappbooksida :-)  Johan har hjälpt till, Helt fantastiskt vilket öga för proportioner en 8 årig kille kan ha. det här var så roligt så det kan nog tänkas bli fler. När nu jag kan hitta några minuter för mig själv.

Guldklimpen på bilden har varit med mig i stan idag. Tänk att jag kunde hitta en ny träning att gör när det gäller miljö/socialisering. Jag tycker vi träffat alla typer av människor, små barn, ungdomar, vuxna och gamla. I rullstol, rollator, permobil, på cykel, moped tandem, Olika nationaliteter. Men det jag missat är när man hoppar på kryckor och liksom slänger fram kroppen i ett hopp. Direkt när vi stiger ur bilen kom en kvinna emot mig just så, vare sig jag eller Ella var beredda, tur nog så höll jag i kopplet när hon började skälla. Tja, alltid glömmer man något :-)
Nu ska vi ut i det härliga kvällsvädret, vilka dagar vi har.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0