Snöyra

det är inte mycket snö vi fått hittills den här vintern. Gångerna kan nog fortfarande räknas på en hand. För barnen och Ellas skull skulle det vara kul med ordentlig snö och för min egen lite blå himmel och sol på det.
Idag var det ialla fall snöpuder på marken och det märks direkt på Ella. Hon kastar sig ut på tomten och rullar sig i snön. Kör gärna nosen i backen och frustar. I dag på vår morgonpromenad ut i skogen tog hon dessutom ut svängarna ordentligt. Sprang, sprang, sprang, längre bort än hon brukar och i stora cirklar runt mig. Men varje gång jag blev "orolig" och kallade in henne kom hon galopperande genom skogen och kollade upp vad jag ville. Sedan skjuten som ur en kanon var hon borta igen. Skogen vi går i är ganska kuperad så det var mycket upp och ner för henne. Det som också är bra med den här skogen är att det är väldigt få människor som befinner sig i den jag har bara träffat på hundägare ett fåtal gånger. Då samma hundägare. Sedan vet jag att skolan använder en viss del av skogen för sin verksamhet. Men jag undviker den delen av skogen under vardagarna. Skogen ligger ganska högt också så hittills blir jag inte alltför geggig av all lera som finns i de andra skogarna runt om oss.
Gick sedan direkt till bussen för att åka till jobbet.

Ella lämnade jag av hos min mamma.  Att vara hos min mamma är jättebra för Ella i hennes socialisering. Nu när vi kommer dit springer Ella direkt in med viftande svans och busar med mamma på samma sätt som hon gör med resten av flocken. När jag sedan går så tar hon ingen notis om det. Skillnad mot hur det såg ut för 6 månader sedan :-)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0