Härliga dagar

Vilket härligt vårväder vi har fått. Kallt men soligt, blå himmel och ganska torrt kan det bli bättre. Nu har kamran åkt med ut på promenad. Här kommer några härliga vårbilder.

image125

Nästan varje dag går vi förbi hästhagen. De får komma ut i hagen samtidigt som vi tar vår morgonpromenad. Antingen kan vi gå bakom hagen inne i skogen en härlig mossbeklädd skog med barrträd. Känns nästan som en trollskog. Härligt berg som vi ofta får hittar klättrare i berget går lodrätt upp. Ella tycker att det är spännande att gå denna väg då hon får vara lös och närmar sig hästarna utan att de upptäcker henne. Det är ett bra ställe för inkallning med störningsmoment i hästarna :-). Annars går vi på en gångväg mellan två hagar. Där finns risk att träffa andra och Ella faller ibland för frestelsen att ta sig ett extra morgonmål hästskit, jumjum.


image126

Här poserar Ella precis nedanför ett klätterparadis. Man ser fortfarande hakarna sitta kvar i berget. Innan Ella kom in i våra liv kanske vi gått denna väg ett fåtal gånger med minstingen på upptäcksfärd men nu roar vi oss ofta här.

image127

Förrutom inkallningsövningar så jobbar vi med upp och ner på stenar och balansera på gamla fallna träd. Även denna härligt soliga dag har solen svårt att komma in i den "djupa" skogen.

image128

Lunchen igår intogs utomhus. Ella sitter som vanligt bredvid en stubbe där hon har utsikt över hela området. Se hur härligt solen skiner på henne. För mig räckte det med en tröja när jag satt ute och käkade lunch. Någon sa att det varit 10 + grader.

image129

Ella fick utdelning på sitt spejande. Grannflickan var hemma och var sjuk. När hon såg att vi satt ute kom hon och gjorde mig sällskap enliten stund. Ella och Molle har blivit riktigt goda kompisar. Så fort en av dem kommer ut så försöker de leta reda på varandra.
Molle har inte riktigt samma fart i sig som Ella. Hon verkar aldrig tröttna. Så efter en stund syns alltid

image130
Molle liggandes på rygg med Ella över sig.

Så fort grannflickan ropar på sin hund vet Ella att det kan vankas något godis även för henne så då gör hon allt för att bli söt

image131

Trots det fina vädret och det trevliga sällskapet fick jag mina timmars arbete. Ibland blir det dock sent innan jag är klar :-)

Kommentarer
Postat av: Ulrika Calmegård

Åh, vilket underbart blogginlägg! Man blir alldeles glad när man läser och ser alla fina bilder. Vad fin Ella är. Snälla skicka bilden när hon sitter i solen + den när hon "sitter fint" till mig :-)
Ulrika

2008-02-14 @ 21:23:06
URL: http://www.calmigos.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0