Kan man byta ut sin Matte

Efter helgen är nog Ella trött på sin matte. Visst är morgonpromenaderna härliga. I Lördags blev det lite träning på fotbollsplanen. Sedan kom lilla dvärgsnausern Alice och ville leka. Så vi tog skogsrundan med bus. Till Ellas förfäran fick hon sedan sitta kvar i bilen medan hela familjen hade julpyssel. Då värden vi besökte är hundallergiker. Matte och Husse kom ut efter någon timme och tog en lunchpromenad , så inte borde det gått någon nöd på vår prinsessa men inte var det med glädje hon såg oss gå in i huset för att fortsätta pyssla. Efter ytterligaren någon timme fick Ella åka hem till mormor som också satt ensam hemma.

På Söndagen blev det en busig morgonpromenad med en jämnårig Golden hanne. I Skogen, bäckar och gyttjiga pölar. Precis i Ellas smak fast Simson var nog värst :-). Sen drog matte iväg för att träffa andra hundar och hussar/Mattar på Hund 08. Visst kom matte tillbaka men då blev det full fart på julstöket byta gardiner, sofföverdrag och fixa och dona.
Ja, inte vart det så mycket till övers för Ella som fick sina rättmätiga promenader men inte mycket mer.

Som kompensation kokade jag ett märgben som hon fick i går. Så jag tror jag är förlåten. Ibland måste det bli sådana helger också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0