Inte vatten värd

Idag var det då dax för utställningen med stort P Perrospecialen. Vi hade ännu i morse inte bestämt om Ella skulle få gå upp i ringen eller inte. Men domaren verkade supertrevlig. Så vi bestämde att Ella och Maria skulle upp i ringen. Ängsliga Matte skickades upp på läktaren så att Ella inte skulle konstra på grund av att hon såg mig.
Maria och Ella går ut i ringen Ella i position framför Maria, vänd med rumpan till domaren och tittar på Maria och undrar vad de ska hitta på. Bra frontposition om de hade kört freestyle men inte så bra för att bli bedömd. När Maria börja trixa för att vända på Ella börjar hon morra åt Maria. Utvisning direkt. Efter hela utställningen går vi fram till domaren som då får känna på henne men gör det väldigt försiktigt. Talar om för oss att Ella är hög så vi måste byta foder på henne med mindre protein och bara ge henne mat en gång om dagen. Hoppas det hjälper för att hon inte ska bli högre. Stannar hon i höjd går det fortfarande att ta valpkull om hanen är en mellanstor hanhund.
Nåväl efter det åkte vi hem. Maria hade lugnat ner sig lite men direkt efter att hon varit i ringen kunde hon sålt Ella mycket billigt så arg var hon. Själv tog jag en underbart skön skogspromenad med vår hund för att fundera på vad som gått fel och hur vi kan komma tillrätta med morrandet. Ska bli jätteskönt att få privat coaching på Tisdag så att vi får lite tips.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0