spökålder

Dottern skrattade så åt den benämningen men jag tycker den passar bra. Läste igår i en tidning att den första spökåldern infinner sig någon gång mellan 4 - 8 månader. Det är kanske den Ella nu hamnat i. Min mor tycker att hon är mer reserverad än förut. (Mamma har krävt ensamrätt på att muta Ella med leverpastej ändå är Ella mycket försiktig)
Hon skäller på folk som går på gatan utanför vårt hus och skulle någon komma upp på trappan och ringa på så får de veta att hon finns. Häromdagen skulle vi gå i en trång gång där en häststaty i brons var placerad. Hästen föreställer ett litet russ och är kanske en meter hög. Ella vägrade gå igenom passagen och det krävdes flera andra människor som passerade hästen innan hon tryckt mot väggen tog sig förbi.
Däremot att åka tunnelbana var inga problem vid första försöket vi gjorde igår. Vilket var jätteskönt för det trodde jag skulle bli jobbigt.
Egentligen är det ingen utanför familjen hon har visat tillgivenhet till förutom familjen Calmegårds när vi hade valpträff. Så vi måste jobba vidare på socialisering med människor. Får lägga upp en plan för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0