Mörtö-Bunsö

Nu har vi kommit hem efter en härlig helg i skärgården. Vi åkte ut torsdag kväll och kom hem söndag kväll. På fredagen seglade vi i 5 timmar kryss till Mörtö-Bunsö. Vi höll runt 7 knop och Ella låg mest och vilade på däck. Väl framme tog vi en härlig promenad på ön. En perfekt ö med skog och små stigar. Ella trivdes som fisken i vattnet. Vi träffade en annan familj så det fanns många att valla. På Lördagen var det kuling och oväder så då låg vi still. Vi tog en "lång" promenad Ella vallade som bara en. Inte så lätt när vi lekte kull efter vägen. Alla sprang som tokar efter stigen i ösregn. det måste ha sett roligt ut.
Sedan var det bara att krypa ner under täckena för att bli varma. Till och med Ella kröp upp i sängen för att ligga där flocken låg. Det var svårt att nobba henne för hon var genomblöt och golvet kändes kallt.
Men när kvällen kom ville hon tillbaka till golvet/durken nedanför min säng. Det kändes skönt att veta att hon trivs bra på golvet. Vägen hem blev segling i mycket vind. Maria och Ella stängde in sig i akterhytten och låg där och tryckte. Solen sken och vi hade medvind.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0