Midsommar

Vi firade midsommar som sig borde med nära och kära. Ella hade en underbar helg och det hade vi med.
Vi sov i båten på Bullandö mellan torsdagen och midsommarafton. På morgonen var det nästan kö ut ur hamnen. Alla skulle ut. det gjorde oss nervösa för vi behövde hitta en bra hamn för natten då vi skulle på födelsedag/midsommarfest på Ingarö. Men med en underbar seglats till Munkholmen så fortsatte turen med en enkel tilläggning bredvid andra båtar. Närmast var snauzern Goliat som genast välkomnade oss och tyckte Ella var alldeles för långsam att hoppa i land. Ella har fortfarande inte lärt sig hoppa från båten vilket känns bra. När vi lyfte ned henne så blev det en glad lek en bra stund snart hoppade även blandisen Zingo in i leken. Så Ella stortrivdes. Efter att ha packat ihop våra grejer så kom min Kusin Björn med sin splitternya motorbåt och hämtade oss. Av bar det till min faster och farbror på Ingarö. Där min faster fyllde år. Där fanns även Charlie och Chasi. Ella fortsatte sin lek. Som vanligt struntade Charlie i Ella men Ella följer Charlie i hälarna och retas något otroligt. Så en av två har jättekul :-) Senare på kvällen efter en underbar middag och trevligt sällskap skjutsades vi tillbaka för en god natts sömn i båten.

Vi vaknade på Lördagen av ett härligt knatter på taket och en otroligt glad hund som viftade sin svans så att det ekade i väggarna. Klockan var 6. det var bara att dra på sig regnkläder och ta en härlig morgonpromenad. Men oj vad vi alla sov gott därefter. Sedan blev det en lat dag förutom ellas promenader. Lite hundlek blev det dock.Johan lekte hela helgen med en jämnårig pojke i grannbåten. Där spelade inte lite regn någon roll när vi kallade in honom så rann det om byxorna på honom för "regnkläder behöver jag inte det regnar så lite"

På Söndagen vaknade Ella åter igen vid 6 tiden (vilket inte hör till vanligheterna nu för tiden. Åter igen en promenad för att sedan få en mysig morgonsömn. Nu har dock molnen spruckigt upp så hemseglatsen blev otroligt härlig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0