en dag full av bus

I dag hände massor med saker. Grannens cockerspaniel togs ner för att se om vi kunde få till en liten lekstund. Men se det ville inte Ella. Hon satt vid dörren och tittade på den andra hunden. När han försiktigt tog sig för nära började Ella skälla frenetiskt. Cockern blev lite skrajsen men ingenting mot vad Ella blev. En eloge till Texas för han tog det faktiskt jättelugnt i sina inviter.
Helt plötsligt ringer telefonen och jag får Ellas syster Zitas husse i luren. Han har läst bloggen och förstått att Ella är lite försiktig vilket även zita är. Vi bestämmer date och zitas familj tar sig hit för en "konfrontation".
Ella intar sin plats på trappan. Zita är lika tveksam, kände de igen varandra efter en veckas bortavaro från varandra. Ser inte så ut, vi fikar ella fortfarande på trappan Zita lite mer kaxig under bordet. Zita lite nyfiken. Maria och Zitas lillmatte gör sig till men Ella och Zita är svårflörtade. Sen helt plötsligt blir Zita intresserad och Maria lyckas locka bort Ella från trappan. Efter att Maria lagt sig ner på marken och flörtat rejält med Zita släpper det. Zita och Ella är igång. Oj, vad de leker de har jätteskoj full fart, pratar, skäller hoppar springer brottas. Men det tog över en timme innan det släppte. Vi har nu bestämt ett nytt möte på Onsdag hoppas det blir av för de är en fröjd för ögat. Nu gäller det att ge Texas och Ella samma chans om Texas kan vänta så länge på att få igång Ella. För jag tror de kan få riktigt roligt ihop de också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0