Underbart i skogen

Idag har vi varit på perroträff i skogen. Vi gick en runda på 5 km ute på Ekerö. Underbara skogsstigar och 7 lösa hundar. Samt Semla i koppel då hon löpte). Jag undrar hur många km hundarna sprang. Ella var ganska trött på slutet och höll sig nära mig. Nog för att hon alltid brukar kolla in och checka av med mig. Men hon brukar alltid gilla att delta i perroracandet.

Idag var det färre än vi brukar vara, det gav möjlighet att prata mer med alla som var med. Vi diskuterade allt från hårvård till hunduppfostran. Mycket hund blev det, dessutom lite svampsnack. Det var endel som hittade både Karl- Johan och kantareller

Själv hittar jag bara flugsvamparna, fast de är ju vackra :-)


Med på promenaden var en ny trevlig bekant Tuss från Bibords, med matte, som kommit till sin matte i Stockholm för nästan 2 månader sedan. Tuss är jättemysig och hade långt hår i ansiktet, vilket var jättecharmigt. 

Tuss ligger och vilar

Semla,Maja, Chinco, Ella, Ruffa,Teddy och Tinto med mattar var också med. Omgivningen var varierande och vi tog en kaffe paus nere vid Mälaren. Där hundarna åtminstoner badade benen. Vi var ute totalt 3 timmar och alla till manns var lite trötta.


Från vänster till höger, Semla, Teddy, Tuss, Ruffa, Maria, Chinco

På bilden saknas Tinto som antingen jagade sin älskade boll eller försökte närma sig Semla och Maja "som hellre sitter vid sin matte och luktar på blommorna".


Här är Maja som söker efter pinnen matte kastade ivägHär fångade jag Tinto på bild när han försökte erövra Semla. Han hade bara två tankar i sitt stackars huvud idag. Hur skulle han kunna smita förbi Semlas Mattes vakande öga och var var bollen.

När vi vandrat klart och skulle säga hejdå så hände det något överraskande. Semlas matte släppte blicken från Semla i någon minut och vips satt hon och, trot eller ej lillgrabben Chinco ihop. det gick på någon minut, Chinco blev helt förtvivlad och undrade vad som hände och vi människor blev mycket överraskade. Chinco är 6 månader och Semla hade avvisat honom under hela promenaden. Fort kan det gå om inte haspen är på.


Busen Chinco tidigare under promenaden

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0