En härligt solig Perrodag

Idag har vi haft en Perroträff igen. Vi träffades kl 13:00 i Ågesta. Dagen bjöd oss på soligt och + grader. Igår var det ju en härlig vinterdag. Så marken var fortfarande ganska frusen.

När vi kom till Ågesta klockan tio minuter före utsatt tid stod det en bil på parkeringen.  Nåja 12 hundar var anmälda så det var ju bra att vi var lite tidiga. Vi svängde in och skulle just parkera bilen när jag tittade över på andra sidan vägen och häpnas av synen av alla hundar och människor. Det verkade som vi var sena.

image132

Många nya ansikten och nya 4 benta bekantskaper. Fler än de anmälningarna vi fått in.
Dock var det en avvikande typ i de lockigas gäng, Mynta

image133

Vars matte och husse funderar på att skaffa Mynta en ullig kompis. Jättekul att de hängde på.
Hoppas de fick en bra bild av gänget. Vi blev totalt 17 hundar den här dagen. Vi släppte loss hela högen så snart vi nått de gröna fältet.

image134
Brorsan Chanto såg direkt Ella och slöt upp vid hennes sida lika busig och glad som vanligt.

image135

Ella hälsar på en ny bekantskap Baloo från Qvarnhill kennel en trevlig ung kille. Den här gången är det första gången det var flest tikar med annars brukar det vara underskott på dessa.

image136

Iza och Molly i fullt bus. Iza kom till promenaden vit och fin men när de åkte hem var hon mer brun än vit.

image137

De yngsta på promenaden var tre valpar från Hurråsen som nu är 6 månader. Vi lyckades fånga en på bild. Leeroy,  Bruno och Loppan.

image138

Här är en bild på två uppvaktande kavaljerer Pedro och Peppar. Här uppvaktar de Molly. Pedro som vanligt med sin boll i munnen.

image139

image140

Tänk att det i februari går att ta en picknick i slänten. Vi kopplade hundarna så vi fick även en träning i passivitet. Det fungerade för de flesta jättebra. Men så fort någon började röra på sig började det spritta i alla hundkroppar. Snart fortsatte leken.

image141

Här är Ellas kompis Max. IDag hade hanhittat Maja att uppvakta så Ella hade det ganska lugnt på uppvaktningsfronten den här gången.

image142

Här är Ruffa som klättrat upp på en knalle på fältet. Lika klättersugen som Ella.
Även denna gång tog vi gruppfoto. En ägare med en hund. Resten av oss står på andra sidan kameran. Mats fick posera denna gång.

image143

image144
Sedan började det bli dax att dra sig tillbaka mot bilarna. VÄl framme vid bilarna gjorde vi det vi borde börjat med presentationsvarv av hundar och ägare.

image145 
Det är alltid lika kul att höra var hundar och människor kommer ifrån. Nu träffas vi först om en månad på Lilla Stockholm. Då Sanna ska ge oss en bild av utställningens magiska värld.


Kommentarer
Postat av: Anneli

Hej! Vilken lyckad träff ni fick till! Det är så kul att se bilder med flockvis av perros..hälsningar Anneli Pablo& Wilda

2008-02-21 @ 11:46:29
URL: http://www.la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0