Nu drar vi på kurs

I fredags packade Ella och jag in oss i bilen för att efter att ha hämtat upp Sanna och Peppar dra till HundCampus i Hällefors. Först blev det några perrorace på Sannas tomt  sedan in i bilen för en 3 timmars resa.

image162
Vem kommer först till bilen??

Peppar hoppar snällt in i bilen medans Ella tyckte att det skulle lekas lite till. Men efter ett tag kom även hon in i bakluckan som hon nu för första gången fick dela med en annan hund.
Resan upp gick jättesmidigt, vi var ett förväntansfullt gäng och hundarna kunde efter en stund lugnt lägga sig ner och vila i bilen. Peppar och Ella fungerar verkligen bra ihop. Ella får ibland säga ifrån när Peppar börjar uppvakta för mycket men det är härligt att se att han är så pass lyhörd på henne i alla fall :-)

Väl uppe i Häälefors hittade vi snabbt HundCampus (SKFs gamla huvudkontor) och vandrarhemmet ( en gammal läkarcentral tror vi) efter att vi lastat in våra saker bestämmer vi oss för att ta en promenad med hundarna till centrum för att köpa de sista grejerna till vår mat.  Innan det är dax att dra till Hundcampus får jag prova på Sannas Älggryta Jättegott även hundarna fick sin mddag med ditstoppat älgkött som blev över. Nu var det dax för "upprop" på HundCampus. Vår lärare på kursen var Lennart Wetterholm en trevlig prick med otrolig erfarenhet av hundar bl.a. från försvaret. Pedagogisk och rolig så kvällen gick fort och avslutades med att vi fick göra miljöträning i labbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0