Vimlar av båtar

Idag är det seglingstävling med målgång vid vår brygga. Det är många vackra gennackers (undra om det stavas så) som visas upp. Solen har åter kommit fram och vi sitter på utomhusrestaurangen där de har levande musik dagen till ära.
Dagen har annars tillbringats på stranden med pålandsvind så ungarna var nöjda för det betyder ju vågor och varmare vatten. Själv stod jag och huttrade lite för jag kan inte ligga i på samma sätt som barnen.

Många undrar hur Ella fungerar på Båten. Allt fungerar jättebra förutom när vi ska av och på båten. Ella blir en liten piplisa så fort det är dax. Hon sitter i sittbrunnen och piper och vågar sig inte upp någonstans. Vi får bära henne i land. Lite vanskligt för hon väger ju endel och spjärnar emot med alla fyra fötter.

Väl  uppe/nere så är hon överlycklig och anfaller oss i glädjehopp. Hon överlevde denna gång också.

På själva båten tycker hon det är jätteskönt för hon har ju järnkoll på hela familjen.Men själva båtlivet är nog toppen för en hund. Järnkoll på hela gänget praktiskt taget hela tiden Får vara med överallt och en fast plats i livet :-)

Kommentarer
Postat av: Anica o Fanta

Vad härligt ni verkar ha det!Ska snart åka,ser verkligen fram mot den här helgen(hoppas att vi blir en bra grupp)Tack för alla bra tips om vatten arbete.Ja,vi kommer till Gränna.Det ska bli roligt att träffas då!Trevlig sommar!

Annica och Fanta

2008-07-11 @ 13:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0