Ella går på lina :-)

Vi är kvar på kastellholm. Här är fint och vi har fått chans att bunkra mat och dricka och bli körda tillbaka till bilen.  Handlandet är oftast det som är jobbigast med båtlivet. Dyrt, svårt att hitta varor och långt att bära maten från en affär/samhälle tillbaka till båten. Då att få åka till en stor matvarubutik med samma sortiment som COOP eller liknande och dessutom få hjälp att bära ut varorna till båten känns som lyx, tack Herbert.

Solen har strålat även denna dag. Vilket gjorde att alla badade. Ella också, det blir enklare och enklare att få Ella att simma på sidan av oss. Hon simmar riktigt långt och det ser ut som om hon njuter. Även när hela familjen hade gått upp hoppade hon i en gång till utan orsak (d.v.s. ingen apportering eller kontroll av oss människor)
Vi ligger för boj just nu och alla barnen tycker att det är ganska kul att sitta/stå på bojlinan och hålla balansen. Till och med Ella kom på hur man skulle göra. Först passerade hon linan och satte båda framtassarna på men när hon då försökte med båda baktassarna så ramlade hon ju av framåt. Men efter två försök kom hon på att närma sig linan jämsmed och både sätta upp fram och baktassar samtidigt. Hon klarade t.o.m att gå på linan (som givetvis var under vattenytan) Vad ska det bli av denna hund :-) Cirkushund?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0