Kommentarernas dag

Hittade jag just på :-)
Jag läser ett antal bloggar, kanske inte varje dag men ganska ofta. Jag skriver ganska ofta något i min egen blogg eller jobbar med min hemsida. Självklart gör jag det för att det är roligt och jag började en gång i tiden då min mor inte tyckte jag hörde av mig tillräckligt ofta. Så när Ella kom in i livet var jag "mogen" för att ta steget ut och börja blogga. Bloggen har givit mig en hel del både erfarenheter om hemsidor, hundar men framför allt nya bekantskaper som jag annars inte hade haft. Exempelvis Ki och Fozzie som kom upp till oss i Stockholm för att lära oss Uppletande, Anna och Rolex som jag besökte förra året och bodde hos under en tävling, Micke och Manne som jag lärt känna i Stockholm men som via bloggen fick reda på mitt viltspårs tränande och har hjälpt mig jättemycket, Katarina och Zoe som jag var på puben med i Skåne när jag var där och jobbade och vi ska inte prata om alla intressanta och roliga samtal jag haft genom åren i Gränna ingen glömd :-). 
Möten med människor jag kanske aldrig annars hade mött på det viset. Så jag är väldigt glad åt min och andras hemsidor/bloggar.

Ibland kommenterar jag eller skriver något i andras gästböcker och i bland skriver någon i min. Jag uppskattar otroligt mycket det ni skriver och att ni skriver :-) Men det finns ett stort mörkertal, så nu skulle jag vilja införa kommentarernas dag söndag den 17/10. Jag lovar i allafall att jag ska lämna en liten kommentar i alla hemsidor och bloggar jag läser och hoppas att du gör detsamma :-)

allra bästa hälsningar och tack

Susanne

p.s. självklart får du gärna skriva med en gång också d.s.

Kommentarer
Postat av: Syrran

Hur ska du kunna kommentara på söndag - ska ni inte vara ute och segla? Själv lyfter vi då och ägnar völ kvällen åt att städa ur båten - dessutom har jag inlämning på kursen. Så då blir du nog utan mina kommentarer;)

2010-10-14 @ 13:42:47
Postat av: Peppar

Måste det just vara söndag. Kan man inte få sträcka sig till lördag tom måndag eller nåt. Hur ska man annars hinna =) Voff!

2010-10-14 @ 17:00:06
URL: http://peppar-perro.blogspot.com/
Postat av: Katarina med Zoë

Du är rolig du!! Och hääääärlig. Jag är med på noterna. Söndag it is!!



Kram!

2010-10-14 @ 18:43:59
URL: http://perrozoe.blogg.se/
Postat av: Anna Nygårds

Lööv you!!! Vi är med....oj,oj,oj, vilken tid det kommer att ta ;)......Alla gästböcker ock kommetarsfält skulle bli fulla om jag skrev VARJE gång jag kollar läget. Men visst är det kul med feedback. / Anna

2010-10-14 @ 22:38:53
URL: http://www.nogg.se/annaochrolex
Postat av: Petra

Självklart är jag på gumman.Du har så kul ideer.Säger som Anna Lööv you.

2010-10-15 @ 21:39:17
URL: http://nogg.se/lufsen
Postat av: Petra

Jag ska se till att hinna med på söndag , vi ska till Karskoga och hälsa på Annica & Fanta m fam mellan lö-sö.Tar med oss husvagnen och drar iväg efter jobbet imorrn. Jag gillar dina roliga ideer och säger som Anna Lööv you.

2010-10-15 @ 22:06:39
URL: http://nogg.se/lufsen
Postat av: Anneli

Vilka roliga påhitt du har:) Hoppas ni haft det bra på båten! Anneli o Nanna

2010-10-17 @ 12:00:02
URL: http://www.la-sirenitas.se
Postat av: Peppar

Imorse var det -3,8 grader. Hoppas ni kunde ta er ur isen med båten. Fick ni kalla på Ymer?

Om du vill byta sport så kan vi rekommendera rallylydnad - det såg trevligt ut. Inte svårt - bara trevligt!

/Peppisen och matten

2010-10-17 @ 17:49:49
URL: http://peppar-perro.blogspot.com/
Postat av: Ulrika Calmegård

Hej jag har varit här och kikat just idag, den 17:e :-)

2010-10-17 @ 19:35:12
Postat av: Petra & Merci

Tjoho !

Jag ligger steget efter dej hela tiden !

Men jag skriver kommentarer så att fingrarna blör snart :)

Helgen var toppen förutom att dygnet har för få timmar,Kramar Petra & Merci

2010-10-17 @ 21:36:19
URL: http://nogg.se/lufsen
Postat av: Lisa & Cesar

Hej Som ny Perro ägare är det toppen att kunna läsa bloggar från er mer erfarna hundägare. Idag var Cesar och jag på avslutning på valpkursen (lyckliga hundar) men som tur är så börjar fortsättningskursen om två veckor :-)

//Lisa & Cesar

2010-10-17 @ 22:27:02
Postat av: Kickan

Hi hi kul idé;)jag hann inte mä o se det men idag blir det lite koll:)Ni ser ut att ha haft det väldigt mysigt ute med båten:)nu ska jag läsa lite vad ni tagit er för med sen sist;)ha en fin dag kramar..Kickan o Carizma

2010-10-18 @ 09:11:46
URL: http://carizmas.blogg.se/
Postat av: Susanne och Ella

Tack och åter tack, för alla kommentarer. Sent kom jag hem igår efter att ha varit på sjön, men söndagkväller brukar vara min stora bloggtittar dag :-)

Det verkar som om många skriver av sig om sina helger då. Så jag höll mitt löfte och kommenterade i alla bloggar/hemsidor jag tittade i.



ha en trevlig vecka

kram

Susanne

2010-10-18 @ 13:11:31
URL: http://caramella.eldea.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0