Två händer

Tur att jag har två händer, i allafall just nu :-)
Att ha två hundar är som att ha två barn, De verkar vakta på att få lika mycket uppmärksamhet båda två. Kommer den ena för lite gos kommer den andra lika snabbt, är det så när man har två hundar jämt eller är det så just nu för att de "pinkar" revir?

(För er som inte känner Ella/Zita så är Zita vit om nosen, medans Ella har helsvart nos)



Söta systrarna är dock lite olika i gosandet, Ella har som sagt gärna en grej i munnen och vänder ofta rumpan åt en så man ska klia, så fungerade Chanto och Peppar också, Medans zöta Zita hela tiden satsar på ens ansikte för att ge tusen och en pussar. Glasögonen har aldrig behövt så mycket putsning som just nu :-)
Ella kan hoppa men det är ingenting mot Zöta Zita, hon är verkligen uppe och pussar en i ansiktet när man kommer hem om så bara efter 2 minuters bortavaro.


Zöta Zita är otroligt zöt. Jag skrattar ofta åt Ella för att hon är som en katt, men även i det avseendet slår Zita henne med hästlängder. Hon vinklar tassarna så att hon håller fast saker och ting ordentligt, hon kan också öppna dörrar, flytta på kompostgrindar osv med denna otroligt utvecklade teknik.


Ella däremot kommer släpande på sina gosedjur i alla situationer. Ibland tror jag Zita och Ella pratar olika språk. Flertal gånger ser jag Ella bjuda upp till lek men Zita backar. Men även detta kommer mer och mer, IDag har det varit brottningsmatcher på vår matta. Så det är väl en osäkerhetsgrej också. Ute leker de numera alla lekar, i den utsträckning man nu kan leka alla lekar i koppel. Vi måste få låna Zita någon mer gång så de verkligen får njuta av varandras lek och så även jag. De har verkligen roligt tillsammans. Jaga lekarna (innan koppeltvånget) var helt fantastiska, Zöta Zita får ju fortfarande springa fritt i skogen och förstår inte riktigt varför inte Ella hänger på hennes inviter, stackars Ella hon vill så gärna men lyder matte.

Idag ska vi nu tillbaka till hundpolen, prova på hundsim och få laserbehandling. Rapport kommer senare 

Kommentarer
Postat av: Katarina med Zoë

Söta Zoë är då en hybrid mellan Ella och Zita. För hon springer både runt med mjukisar som ljuddämpar och skäller/ylar innerligt. Välkommen hem matte!/Välkommen alla som vill hälsa på hemma hos matte och mig. Sen visar hon grundligt sin kärlek genom att lägga tassarna på axlarna och pussa/städa ansiktet/öronen. Varje morgon vaknar jag på detta sätt... Jag försöker värja mig och hon vet att när det gäller matte så får man snabba på för underbart är kort... Björn är snällare... Kolla in hans blogg lite längre ner när vi åt lunch hemma hos Anna i väntan på blodspåret skulle lägga sig. Så sött...

2010-11-04 @ 15:20:58
URL: http://perrozoe.blogg.se/
Postat av: Anna Nygårds

Söt systrar! Vad mysigt med två./ Anna

2010-11-04 @ 18:57:32
Postat av: Ulrika C

Vilka mysgrodor! och JA det är alltid så hos oss att båda vill ha gos samtidigt. Och har vi en foderhund hemma så de är tre då vill alla tre! Då får man ta ena foten till hjälp ;o)

2010-11-04 @ 19:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0