Tjuv i vår trädgård

och vad gör Ella absolut ingenting.........
I morse ringde närmsta grannen och undrade om vi hade hört något i natt eller om Ella reagerat. Som fån så sa vi sanningsenligt nej ingenting. När vi kommer ut ser vi fotspår i snön från staketet över vår tomt fram till grinden och det enda vi kan komma på är att det är tjuvens footspår. ÖVER TOMTEN utan reaktion från Ella, hallå.
Varför var hon tyst då, medans inte ens en liten skata får vandra på tomten under dagtid. Man slutar aldrig att förundras. Grannens bil hade blivit plundrad på airbag. Tyvärr har vi en "liga" som rensar BMW och Audi på framlyktor, airbags och andra grejer som brukar gå åt vid krockar. Tur att vi kör en gammal skruttig Volvo.

Vi jobbar på med vår träning och Ella har stort tålamod med mig :-)
Jag har under rubriken träning/tävlingslydnad gjort en träningslogg med filmer och reflektioner för att inte tråka ut er här. Vi är fortfarande fulla av träningslust efter förra helgen. Fast idag har vi tagit rast och vila från träningen.

Hittills har vi heller inte fått några bakslag på hältan. Nu har jag börjat släppa Ella lös och hon njuter av det. Men fortfarande ingen lek med andra hundar och lite massage varje dag. Ella borde också börja löpa snart mend et har vi inte sett något av, fast hon är ju lite "hemlig" med sådant. 

Kommentarer
Postat av: Petra & Merci

Ingen vidare vakthund du har då.? Men tjyven hade väl inget att hämta hos just er kanske , Kan ju tänkas att hon larmat om tjyven rört ert hus. Kram Petra & Merci

2010-11-21 @ 11:55:25
URL: http://nogg.se/lufsen
Postat av: Maria

Halloj

Tysta tjuvar var det nog. Va skönt att benet har blivit så bra, och att ni kan fortsätta med träningen. Ha det gott // Maria och hundarna

2010-11-22 @ 19:56:42
URL: http://www.vattenhundar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0