cool hund

Var Camillas kommentar om Ella i bassängen idag. Vi åkte till hundpolen idag vid 14 tiden, Ella var inte riktigt bekväm att gå in i lokalen. Verkar som om hon kände igen sig och visste att det skulle klämmas där det gör ont :-) Eller så är det bara lukten av de 21 hundarna som de har på hunddagiset som påverkade Ellas svans.
Väl inne i poolrummet var det lite trångt, på med en jättebra flytväst och ett halsband och koppel (istället för vårt läder). Camilla sa till mig att gå runt poolen med Ella. Ella vandrar på och sätter mycket snart upp framtassarna på poolkanten för att kolla läget. Efter en promenad runt poolen så lyfte jag i Ella som direkt började simma, lugnt och fint medan jag promenerade runt poolen som om vi var på promenad. Det såg ut som om Ella aldrig gjort något annat. Hon simmade runt runt bytte varv för att efter en stund få vila. Sedan påt igen. Till sist tog Camilla och fällde ner en ramp som Ella kunde gå upp på. Väl uppe blev det dusch och tork. På väg därifrån fick vi lov att gå runt halva bassängen. Ella hoppar genast upp på rampen för att få sig en liten simtur till.
Efter simningen var det dax för laserbehandling, då Camilla känner igenom skadan och säger att det går åt rätt håll och att svullnaden börjar lägga sig. Jätteskönt att höra.

På vägen hem åkte jag förbi Zoo och köpte lite leversnittar och 2 fina grisöron. Hemma igen väntade zöta Zita, underbart glad och hoppig. Men snart kände hon av grisörat och rånade påsen på skatten. Slurp sa det så hade hon tuggat i sig sin present sedan låg hon och tittade långt efter Ellas öra :-)
Ett större matvrak har jag inte träffat :-)

Sedan visade de varandra hur mycket de älskar varandra :-)




MAn ser inte så mycket mer än svart, men här kommer Zitas kattdrag in se hur hon kramar om Ella :-)


Ella  brukar inte lägga sig för andra hundar, det händer en handfull gånger och idag var en sådan gång för Zita :-)




De hade jätteroligt


Jag vet inte vem som var tokigast, men det här blev den tokigaste bilden :-)

Sen är det lite roligt för när Peppar leker med tjejer så brukar han rumptacklas, Det ser jätteroligt ut och idag är första gången jag sett Ella uppföra sig på samma sätt :-) Precis i början av leken så jag antar att det är ett sätt för Ella att invitera Zita att leka.



Kommentarer
Postat av: Anna Nygårds

Oj, det är till att vara flitig.2 inlägg på en gång ;). Skönt att det går framåt med skadan. Jag ser verkligen fram emot helgen i Kungsör. Behövde nåt att se fram emot. Vi hörs! / Anna

2010-11-04 @ 19:01:17
URL: http://www.nogg.se/annaochrolex
Postat av: Ulrika igen

Åh så skönt att skadan blir bättre nu! och så härliga bilder!! Så kul att de gillar varandra så mycket, systrarna! De är så fiiiiina!

2010-11-04 @ 19:43:46
Postat av: Katarina med Zoë

Vad duktig du varit idag. Och vad duktig Ella har varit!!! Ska bara se till att få Zoë att fatta att hon är vattenhund. Tycker fortfarande det är läskigt att inte bottna... :-)

Härliga bilder på härliga hundar. Själv så har jag två bruna i bakgrunden i värsta brottningsmatch. Den ena (Zoë) knorrar/pratar, den andra (Smilla) lyckligt. Att hon äntligen fick igång idolen. För övrigt är det tyst... Ljuvliga hundar.

2010-11-04 @ 21:32:26
URL: http://perrozoe.blogg.se/
Postat av: Katarina med Zoë

glömde ett ord... Smilla flåsar lyckligt alltså...

2010-11-04 @ 21:33:27
URL: http://perrozoe.blogg.se/
Postat av: Monica Johansson

Guuud sååå söööta hundarna är!! Duktig fotograf du som kan få så härliga bilder! Skönt att Ella blir bättre så att hon kan träna för fullt nästa helg! Vi ser fram emot att träffa er då! Nu packar jag för åka till våran brukshundklubbs träningsläger i Marma. Vi åker i morgon och kommer hem söndageftermiddag. Det blir mest skogsträning där!

Monica & Bella/Soya

2010-11-04 @ 21:46:56
URL: http://perro-bella.dinstudio.se
Postat av: Syrran

Vilka fina bilder, de verkar ju ha kul ihop

2010-11-04 @ 21:53:52
Postat av: Nanna

Så Zöta Zyrror!!Mysigt de verkar ha.krya på sig hälsningar till Ella.Ha det!/Nanna och Anneli

2010-11-04 @ 23:48:43
URL: http://la-sirenitas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0