Färdig monter på mässan,

Direkt efter jobbet idag var vi 6 glada Perroägare som drog till mässan för att montera rasklubbens monter till Stockholmshundmässa 2010. Vilket gäng, Rune, Micke, Mia, Katarina, Sanna och jag.


Alla var mycket engagerade och fixade och donade, Här håller vi på med gemensamma krafter sätta upp fotobården Katarina fixat fram. Självklart gick allt i rött och gult som spanska flaggan.
Otroligt fina foton på arbetande hundar.
Medans vi jobbade låg en hög med jackor på sidan om och var hamnade den enda Perron vi hade med oss.


Fina coola Zoë, som hittade Ellas belöningar i min ficka i nosvänlig storlek.

Montern blev jättesnygg, bra projektledning Sanna, Snyggt snickeri Rune och bildarrangemang och komposition ska Katarina ha en stor eloge för. Vi andra var ocksp duktiga med att pyssla och fixa på plats, men ni har gjort det stora jobbet.


Nu är montern klar och väntar på bemanningen och besökarna i morgon. En monter vi alla kan vara stolta över och helt fantastiskt att få till en så fin monter på första försöket :-)

Efter bygget firade vi med att dricka glögg och äta middag på mitt kontor på Söder, Takeaway Thai och ett glas vin eller två. Kul att få möjligheten att sitta och prata en stund, för resten av helgen pratar vi nog mycket men kanske inte med varandra.

Kommentarer
Postat av: Lisa & Cesar

2010-12-18 @ 01:54:00
Postat av: Monica Johansson

Superfin monter ni har fått till!Lycka till i helgen! Jag har inte möjlighet att besöka mässan, tyvärr!

2010-12-19 @ 12:52:37
URL: http://perro-bella.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0