Kursstart i snöstorm

Fredagkväll, snöstorm och agilitykurs. Helt fantasktisk kväll. Ella var på topp, Hoppar och studsar fram och vill bara mer, mer. Visade sig från sin bästa sida. Nu är det ett tag sedan vi körde igenom alla hinder.
Först under presentationen fick vi höra att på fortsättningskurs förväntade de sig att man kunde alla hinder. Hm, vi var några som "erkände" att slalomet inte satt riktigt som det skulle, kanske gungan också inte var perfekt.......
Ut och upp till bevis. Instruktören och hjälpinstruktören granskade oss noga i olika kombinationer.
Hade hundarna framåtsug på de 6 hindrerna? Hur gick det med däcket, slalomet mm.
Vi blev alla "godkända" och instruktören åtminstone sa att det var de bästa slalom hon sett på någon agility fortsättnings starttillfälle. Ella gillade verkligen situationen. Kanske lite speedad men hade fint driv framåt, Klarade däcket galant, platta tunneln, slalomet helt klart, ja jag har inget att klaga på men mycket kan bli bättre om vi ska tävla någongång. Fast det är långt fram i såfall. Klubbmästerskapet är i september :-)
Nu ska det drickas lite varmt the, torka håret och bara mysa i soffan ett tag.

Ni glömmer väl inte att släcka alla lampor i morgon (ta fram massor med ljus), Ha en bra helg på söndag är det åter igen dax för Sök hoppas det inte är alltför blött.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0